Over Frank

Leer Frank de Vreeze kennen, spreker & trainer.

Over Frank

Leer Frank de Vreeze kennen, spreker & trainer.

Frank
de Vreeze

Frank de Vreeze werkt met alle deelnemers in groepsverband intensief samen. Hij gelooft in de kracht van het collectief en weet dit op een ontspannen wijze in zijn workshops over te brengen. Hij neemt je op enthousiaste en muzikale wijze mee en zorgt voor verfrissende nieuwe en vooral bruikbare inzichten. 

Wat kan Frank voor jou of jouw onderneming betekenen?

Verandering vindt plaats na bewustwording.
Met zijn workshops zorgt Frank voor verfrissende inzichten.

w

Benieuwd of Frank de Vreeze iets voor jou of je onderneming kan betekenen ?

Geschiedenis

Frank de Vreeze is een uiterst creatieve tomeloze doorzetter. In 2008 startte hij bladmuziek uitgeverij ChorusOnline en inmiddels werken er 30 mensen voor zijn bedrijf, wereldwijd: arrangeurs, studio-musici, webdevelopers,  pr-internet marketeers… Frank: ‘Het is onbeschrijfelijk om te weten dat er op elk moment van de dag door talloze mensen over de hele wereld van onze bladmuziek gebruik gemaakt wordt’

Als er één boodschap overgebracht moet worden dan is het wel dat het leven ook leuk mag zijn. Met een schat aan ervaring (Frank studeerde aan maar liefst 3 conservatorium opleidingen, begeleidde een keur aan artiesten in theaters en leidde duizenden repetities van (pop)-koren en… rende tussendoor de Elfstedentocht van 235k) gaat Frank graag met jouw groep aan de slag.

Onderwerpen waar Frank graag over spreekt:
● Natuurlijk leiderschap
● Hoe breng je een groep in beweging: visie, voorbereiding, uitvoering en controle
● Dwarsverbanden muziek/organisatie
● Actief luisteren
● Mentale weerbaarheid
● Finale software: alle tips en tricks om efficiënt en professioneel aan de slag te gaan