Finale: maak de stap naar efficiënt & professioneel !

Dit is geen traditionele workshop maar ’n eenmalige 1 op 1 coaching in het software pakket Finale. Als bladmuziek uitgever werkt Frank sinds de jaren 90 professioneel met Finale en heeft hij al veel muzikanten (zowel amateur als professional) op weg kunnen helpen.

Jij, jouw leerling-orkest of koor heeft duidelijke bladmuziek nodig, het liefst vandaag nog…. maar op de een of andere manier lukt het maar niet om dat met Finale voor elkaar te krijgen. De uurtjes vliegen voorbij en de tijd ontbreekt je om er echt eens goed voor te gaan zitten… frustrerend !

Finale is een prachtig software pakket (volgens Frank het beste wat er wereldwijd voorhanden is) maar niet eenvoudig om te leren. Zeker als het om de laatste 20% (afwerking) gaat.  

Stop met gepruts en maak de stap naar efficiënt & professioneel.

Samen kijken we naar jouw situatie: wat heb je nodig, hoe kom je (snel) tot een perfect resultaat.
Middels een telefoongesprek of mailtje licht je me in over je situatie en we bekijken dan welke stappen genomen moeten worden. Voorop staat dat je bereid bent te investeren in deze stap en dat je na coaching begrijpt waar je mee bezig bent zodat je zelfstandig verder kan.