Overzicht workshops

Op deze pagina vindt je een overzicht van inspirerende workshops over verschillende onderwerpen. Heb je behoefte aan een specifiek onderwerp dat hier niet tussen staat ?  Maatwerk is, afhankelijk van het onderwerp, uiteraard mogelijk.

Manager: dirigeer jouw team !

Wat is je plan, hoe voer je het uit en krijg je terug wat je verwachtte. Op een constructieve/veilige en muzikale wijze krijgt iedereen de kans de dirigent te zijn.

Jouw organisatie: 1 stemmig of méér ?

Wat is het belangrijkste onderdeel van je organisatie, of zijn dat er méér ? Op een ontspannen maar actieve manier laat Frank je groep ervaren dat er heel wat overeenkomsten zijn tussen een organisatie en muziek.

Zitten we op dezelfde golflengte ?

We hebben de meeste kans van slagen als we op elkaars golflengte zitten. Onderling begrip voor elkaars moeilijkheden, zeker als de hele groep uit de ‘comfort zone’ wordt gehaald. Raakvlakken met jouw organisatie worden verfrissend neergezet.

Finale: maak de stap naar efficiënt & professioneel !

Dit is geen traditionele workshop maar ’n eenmalige  1 op 1 coaching in het software pakket Finale. Als bladmuziek uitgever werkt Frank sinds de jaren 90 professioneel met Finale en heeft hij al veel muzikanten (zowel amateur als professional) op weg kunnen helpen.

Maatwerk? Dat kan!

Vind je geen workshop die interessant kan zijn voor jou en/of je collega’s of medewerkers? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wanneer een onderwerp binnen Frank zijn vakgebied – of in het verlengde hiervan – valt, zijn er altijd mogelijkheden voor een workshop “op maat”.