Ervaringen van deelnemers

Benieuwd naar wat andere mensen van de workshops van Frank vinden? Je leest er meer over op deze pagina.

“De aanwijzingen bij het zingen en dirigeren waren leerzaam en duidelijk. Je had er zelf ook zichtbaar plezier in. Hierdoor hebben we als groep in korte tijd een 4 stemmig lied gezongen”

Deelnemer van de workshop
Jouw organisatie, 1 stemmig of méér?

“Frank is een warme man die je direct met zijn ogen bindt. Zijn lichaamstaal ondersteunt zeer hetgeen hij verbaal helder, simpel en enthousiast naar voren brengt.
Hij is iemand die zich steeds sterk ontwikkelt: is zich hier niet alleen bewust van maar verbaast zichzelf ook aangenaam hierover. Door op zichzelf te reflecteren en dit ook samen met mensen om hem heen te doen, kijkt hij diep in zichzelf en durft hiervan te leren. Zo tankt hij weer energie om deze vervolgens vanuit zijn voorbeeldgedrag uit te strooien over iedereen om hem heen.

Frank stelt zich kwetsbaar op, doch is niet naïef. Hij probeert iedereen mee te krijgen in zijn drive doch accepteert ook, dat dit niet altijd lukt. Hij kan heel goed coachen, maar durft ook daar waar nodig te begeleiden en te leiden.

Frank is Frank, of je hem nou tegenkomt als vriend, als hardlooptrainer of als koordirigent. Hij blijft zichzelf en speelt geen rol. Hij is zich echter wel bewust van zijn positie, hetgeen hem alert en scherp houdt. Hij geniet van positieve aandacht maar heeft dit niet als doel.”

Jean Winkens
voorzitter HoHa runners

“Een mooie ervaring rijker. Prachtig hoe jij kan laten ervaren met muziek.
Voelen dat de bovenste laag van de organisatie het fundament is t/m de werkvloer die ze laten schitteren. Zonder de bas kunnen de sopranen niet schitteren.

Deelnemer van de workshop
Jouw organisatie, 1 stemmig of méér?

“Frank, dank je voor de fantastische workshop ‘Embedded leadership’ die je hebt gegeven. In het voorbereidend gesprek heb je goed geluisterd wat het thema van onze bijeenkomst zou zijn; de workshop sloot daar prachtig op aan.
Van de deelnemers kregen wij uitsluitend positieve geluiden terug: verrassend, leuk, verbindend en inzichtgevend. Door de veilige sfeer durfde iedereen misschien wel een stapje verder dan hij/zij had gedacht. Onder jouw leiding samen zingen en dirigeren, was de ideale aftrap voor onze “iQ Coaches Heuvellanddagen” Nogmaals dank dus !”

Marjolein de Neef – directeur iQ Caoches Nederland
Deelnemer aan de workshop
Manager, dirigeer je team! (embedded leadership)

“Er is geen ruimte voor ego’s en borstklopperij want we hebben elkaar allemaal nodig om samen tot een geheel te komen. Tijdens de zang laat je voelen en ervaren dat het zo werkt.
Echt teamwork gevoeld! Dank je wel.”

Deelnemer van de workshop
Jouw organisatie, 1 stemmig of méér?

“Frank is al 12,5 jaar dirigent van popkoor SeasideRendezVous.(in 2014 uitgeroepen tot beste popkoor van Nederland) Een koor met 55 zangers en een 6 man sterke band. Frank weet elk lid te boeien en te binden. Met zijn enthousiasmerende manier van dirigeren en leiding geven weet hij het niveau ons koor telkens een stapje hoger te brengen. Zijn coachende benadering waarbij hij iedereen in zijn waarde laat draagt bij aan het minieme verloop onder de leden van Seaside.

Eelke de Jong, voorzitter SSRV

Laat een bericht achter

Frank neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

2 + 11 =

Neem contact op:

06 – 41 57 77 56

info@frankdevreeze.nl

 

Bereikbaar:

Frank is ook bereikbaar via www.ChorusOnline.com van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00

Frank de Vreeze

Begonnen als dirigent & arrangeur, actief als directeur ChorusOnline & coach. Gefascineerd door interactie: het beïnvloeden van denk- & handelswijzen.